ikut aku follow aku yok!

Tuesday, 3 May 2011

Umur saya 44 dan saya......................

Harini sume pekerjaan aku flow cantek je..dari pagi sampai la ke petang,keje dengan ikhlas dan sungguh²..walaupon macam² kerenah yang aku kene layan,aku redha je.So, aku adelah sorang pekerja kaunter.. sangat rajin dan manis (keh keh keh...silalah muntah hijau!)Bak kata abg kat opis aku ni,keje aku kene bagi layanan di luar jangka..erk,sumpah aku tak paham ape maksudnyer di luar jangka tu ishhh² jangan pikir kuning² yer..Harini ade satu customer aku tu..dia sorang muaallaf..Aku layan baik jela,aku kan si manis yang baik hati keh keh keh...Dia tanya aku macamana nak isi borang..aku pon tunjuk kan la..Step by step aku tunjukkan,bagi tau dia mana yang patut dan mana yang tak patut..Dalam pada aku sebok terangkan tu dia pulak sebok dok cakap "umur saya dah 44..tapi saya belum kawen lagi.." Owh,sungguh² watdehel!Ape dia ingat opis aku ni agensi mencari jodoh ke??Bila dia asik cakap benda tu aku pon malas nak layan,aku transfer dia gi kaunter lain..setel!keh keh keh..tiba² dalam pale aku terbayang gambar ni...eiiii serem!

3 ~budak comel conteng² dinding umah caye~:

dwaty said... [Reply to comment]

hahahahahaha.... apsal ko tak cakp... 'umur saya 25 tp dah kawen'.... hikhikhik

~ms dyana~ said... [Reply to comment]

hahahaha...aku dah seriau!kang lain plak jd kahkahkah..

Aida Omar said... [Reply to comment]

hahaha..lawak tol la. eiii..tolong la jauhkan diriku mcm gambar nie..hahaha