ikut aku follow aku yok!

Monday, 28 March 2011

Sup lipas!!

Penah x korang mengalami keadaan mcm aku??tgh lapar² order mknn,skali dpt mknn tu cm haremmm..aku rs cm nk suh dia ttup trus jek kedai dia!bl kte ckp org kedai tu just say "sorry kak..sorry kak.."
Membazir jek duit aku bli nasi greng cili padi + sup herba (sup herba kunun!pakai herba lipas ke dik oii) dah la sup masin gler!skali tgk ade lipas!kembang tekak aku!So kat sni aku nk bg tau hati² la kalau korang makan kat Food Court Mahkota Parade Melaka..
Tgk kat anak panah tu..
lipas tu siap ade sesungut lagi!!
arghhh...kembang tekak den!

8 ~budak comel conteng² dinding umah caye~:

cIk JanNah said... [Reply to comment]

abis lah kau kurus lepas nie pas makan sup lipas
ekekee

ms dyana said... [Reply to comment]

hahaha..penat aku membesarkan badan..(harap² kurus la lepas kejadian ni)hahahahahaha~

mykhalis said... [Reply to comment]

hahha..kompom banned terus kedai nie.. tapi nak wat camne..lipas kan leh terbang..rezeki awak hari tue la..hehe

hottest entry di blog khalis :
Kantoi ketika skodeng

ms dyana said... [Reply to comment]

mslhnyer,kat dlm sup mmber pon ade gak..full spek lg!hahahaha~

adan said... [Reply to comment]

perghhh..!!! terbaek.>!!! saya pernah mengalami perasaan seperti ini.. yuckkk!!!

http://adan-akudandiriku.blogspot.com/2011/03/kaspersky-internet-security-macam-siput.html

ms dyana said... [Reply to comment]

tu la!geli jek

dwaty said... [Reply to comment]

habisla... kena ban ala tempat tu.... hikhikhik

ms dyana said... [Reply to comment]

Hahahahaha..ttup kedai la x lme lg!