ikut aku follow aku yok!

Monday, 21 March 2011

Teringin

Sejak pandai berblog ni asik nk update jek..hehe..yela benda baru(baru pada aku la..pada korang x kot)emm,aku nk kongsi pasal "teringin"..aku "teringin" sgt nk memiliki camera DSLR..tp bajet low ler..jd tengok jela..(meleleh je air liur ni..)..aku pon x tau la camera memainkan peranan @ x utk mendapatkan pix yg terbaik..@ editing lebih @ skill..aku minat gak photography..minat nk amek sndri gmbr²..edit sndri..tp aku slalu kene kutuk sbb editing aku xde kualiti..makan ati gak la dengar kritikan mcm tu..tp layankan jela.. sbb aku mmg xde pengetahuan yg luas dlm bab² photography ni..amek gmbr pon bkn ikut prosedur..ikut ati jek huhu..so hasilnyer xde la mcm org² yg pro..















Harga DSLR ni mkn ribu²..gaji aku pon cukup² mkn je..tp azam kne kuat utk dapatkn menatang ni!
chaiyok²!!skrg ni bkn aku xde camera..ade..setakat digital camera biase jela..kire camera compact kot..tp leh gak la aku simpan moment2 terindah..aku ni dah la sawan camera..pantang lens mengadap..aku trus beraksi..














Ini adelah harta @ digital camera yg aku bli ngn wet kutu hehehehe..xpe,janji halal..

7 ~budak comel conteng² dinding umah caye~:

mykhalis said... [Reply to comment]

alaa..blaja la dulu edit mengedit..kan?dah terer baru berbaloi2 sambar g mahal

latest entry di blog khalis : T-shirt baby yang tak senonoh

ms dyana said... [Reply to comment]

tq2.. =)

Ibnushukran said... [Reply to comment]

wahh.. kte ada mnat n niat y sama.. sy pun teringin jgk nk beli DSLR ni.. p tnggu keje dlu la,blaja ni duit kering maaa.. haha

nothing substantial said... [Reply to comment]

watpe beli dslr? camera plastik kan byk kat 7eleven. :P

nape single but not available?

ms dyana said... [Reply to comment]

Ibnushukran : yeke..minat jugak ye..mcm best kan hihi

nothing substantial : Beli sbb nk pakai la..adehh

IDAZS said... [Reply to comment]

insyaallah, pasti dpt nanti. kumpul duit dr sekarang ;)

ms dyana said... [Reply to comment]

@IDAZ : Tq²..harap² la dapat merasa nanti pakai DSLR