ikut aku follow aku yok!

Tuesday, 12 April 2011

1st Contest Anis : Pic Percutian


Jom join contest ni...macam best je..aku nak share gambar bercuti ni...



Gambar ni adelah salah satu pic yang aku pilih untuk contest ni.. Masa ni  aku bercuti kat Sarawak...Gambar ni aku ambil dekat Kampung Budaya Sarawak..Gila best masa kat sini!Lepas pic ni di ambil,ade satu pasangan warga emas berbangsa Tiong Hua tiru aksi kami..memang sweet sangat tengok warga emas tu...
Nampak bahagia giler..Ape² pon pengalaman gi Sarawak memang best!Lagi best sebab masa tu 1st time aku naik flight heee~




Last skali nak tag 3 orang kawan ::cikinot:: ::dwaty:: ::nelly::


Kalau berminat join klik sini oke..

7 ~budak comel conteng² dinding umah caye~:

anismelon said... [Reply to comment]

wah wah..santek santek..knp xpilih pic yg kt broga td..santik gk,,weee,,

btw tenks yup join contest yg xseberape nie..:)

~dyana~ said... [Reply to comment]

He..tu termasuk percutian ke??
ingat x bole sebab tu bukan bercuti tapi mendaki hee..neway tenks =)

awEEN said... [Reply to comment]

hehehe..suke juge tgk pict ni..comel lah!

~dyana~ said... [Reply to comment]

Tenks awEEn =)

ibnubaba_04 said... [Reply to comment]

aku pon join gk..jom tngok pic percutian aku di oversea..haha

~dyana~ said... [Reply to comment]

Ibnubaba: oke =)

anismelon said... [Reply to comment]

anis na mintak tolong boleh??kalo boleh klik sini..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bantuan-anda-amat-dihargai.html