ikut aku follow aku yok!

Friday, 8 April 2011

Bangga Sangat~

Harini blog aku telah menerima follower ke 30..ngee~ Mesti korang nak muntah hijau kan,baru 30 dah bangga..
Haruslah aku bangga..Aku blogger baru..30 tu aku rasa dah jumlah yang cukup besar,heheh bangga ni kembang kempis idong tau..muahahahaha..meh kenal² dengan follower aku yang ke-30 ni meh~


Blog dia pada pandangan aku sangat cool,cute,tak semak,kudus dan mulus jek..Admire nih.ngeh²..Nama dia Alia Delaila ~nice to know u,and thanks ek sudi follow~


4 ~budak comel conteng² dinding umah caye~:

アヌム ちゃん~~ said... [Reply to comment]

xsmp sebulan.byk dh tuu :)

mrizal said... [Reply to comment]

Datang ngendap.
Pe pun dah follow, follow alik tau,
tengs.
Http://cselalu.blogspot.com

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

waahhh...thniah2.....ingt sng ker nk dpt follower yg bnyk dlm mse yg sngkt...hehehe

~dyana~ said... [Reply to comment]

hee~TQ²