ikut aku follow aku yok!

Friday, 8 April 2011

Syukur Rezeki Dipagi Hari..

Disebabkan hari ni hari jumaat,ade la insan² yang sangat baik hati menyediakan nasi lemak untuk bekpes..walaupon aku terpaksa melanggar tatasusila diet aku..emm halal jelakan huhu~ Lagipon bukan hari² aku bedal nasi lemak ngee~

Sebenarnyer bekpes arini ditaja oleh sekumpulan rakan² opis yang bertuah..Nape aku ckp bertuah??Sebab kumpulan yang menaja bekpes ni terdiri daripada mereka² yang telah diiktiraf pekerja² terbaekkk wok..Nak tunggu part aku dapat cemerlang meleleh airmata T_T huhu..lambek ar..

Walaupon nasi lemak ni pelik sket sebab disediakan bersama² sayur kangkung yang dicelur,hek..pelik kan..huhu
Sumpah!! sepanjang hayat aku 25 tahun 8 bulan ni, 1st time ler aku makan nasi lemak dengan sayur kangkung celur..mak aku pon tak penah buat!

Ape² pon ribuan trimas kepada mereka² yg bertungkus lumus menapaukan nasi lemak plus kuih muih untuk kami  seopis pagi ni..moge rezeki kalian bertambah..amen..burrpp,upss..kenyang suda

sekadar hiasan hehehe~

4 ~budak comel conteng² dinding umah caye~:

❦ a.y.u ❦ said... [Reply to comment]

nyumm..nyumm..sedapnya nasi lemak kangkung..dulu my mom pernah jual nasi lemak my mom letak kangkung goreng bukan kangkung rebus..

miss dyana said... [Reply to comment]

hee~tu lapelik la letak kangkung rebus..

Ibnushukran said... [Reply to comment]

uiihh.. sedap 2.. lauk baru 2 kankung rebus, t bole la sruh pkcik jual n.lemak kt rumah ni taruk kankung rebus.. hehe

~dyana~ said... [Reply to comment]

heheheheeh...kangkung takpe..jangan ngangkung sudeh huhu